Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och så mal det på...


det var då ett evinnerligt ältande

man måste inte alltid
men ibland
ibland vill man
och det är bra

ibland vill man inte
men måste
och då blir det svårt

ibland vill man inte
och måste inte
och det är bra

ibland är det bra
men ändå inte
och då är det något annat som är fel

ofta är något bra och något annat fel för allt kan inte vara bra på en gång för det blir för mycket men allt kan vara dåligt på en gång och då vet man ibland inte hur det skall vara och det är inte bra för det känns inte bra

det är inte bra
att det inte är bra
och inte bra att det inte känns bra

men det brukar till slut
ändå bli som det blir
för det var som det var
och nu är det som det är

om det är bra som det är
vet jag inte
och jag vet inte
om det är bra att jag inte vet

ibland måste jag
för någon annan tycker det
och ibland tycker jag det med
det kanske är bra

ofta är något bra och något annat fel för allt kan inte vara bra på en gång för det blir för mycket men allt kan vara dåligt på en gång och då vet man ibland inte hur det skall vara och det är inte bra för det känns inte bra

ibland är det bra
men ändå inte
och då är det något annat som är fel

ibland vill man inte
och måste inte
och det är bra

ibland vill man inte
men måste
och då blir det svårt

man måste inte alltid
men ibland
ibland vill man
och det är bra




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-08 14:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
konsten att göra det enkla svårt. finmalet!
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP