Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom dina bruna ögon

 

 

Det är något du gömmer bakom dina bruna ögon

något djupt

någon oro som dämpas med tystnaden

en avskild känsla av något slag ...


Du blickar långt bort i horisonten

som ensamhet är din slutstation

den kalla vinden visslade gång på gång

omvandlar dina ögon till en kall vinter ...


Det rymmer en hel flod i dina ögon

med spegelblank yta under lugna dagar

vara dig själv - behöver inte dölja

blir inte sådär tyst, dyster ...

 

Det är något du gömmer bakom dina bruna ögon

historien är inte en älva

det är bara en lugn och smärtsam plats till ära

skall du någonsin berättar ... någonsin lyssnar ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-09 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgligt vacker !!!
2013-03-10

  ResenärGenomLivet VIP
Undrande tankar...fint...
2013-03-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint...gillar
2013-03-10

    ej medlem längre
Väldigt väldigt bra.
2013-03-10

  Lars Hedlin
Berörs av din text!
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One