Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste få ha min speciella tid med min son ..så att han känner att just jag finna för honom Känns jobbigt att bli kritiserad för just det.....


Låt oss vara Far och Son!

Låt mig få ha
min speciella tid med min son

Jag har inte glömt
någon annan i familjen

Han är inte här så ofta längre
bara varannan månad

Gör ont i mig när ni ställer orimliga krav
och när ni säger att ni känner er undanskuffade

Ni har mig hela tiden
men när min son är här så får han lite extra tid¨

Så vad är igentligen era problem?

När det är min son hemma helg
så får det bli lite Speciellt

Låt oss vara just Far och Son då!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 328 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-10 08:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är den viktigaste mannen i din sons liv...låt ingen ta det ifrån er.
2013-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Stå på dej...din son behöver dej...och du behöver honom...
2013-03-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Berör...fina tankar om att ge den tiden till din son, det är nu som det gäller...tiden går alldeles för fort...
2013-03-10

    ej medlem längre

mycket berörande läsning ...
2013-03-10

  Maj-Lis VIP
Fint skrivet...och helt klart måste han få lite mera tid då
2013-03-10

  Angel of love
Äkta kärlek från en pappa till sin son <3
2013-03-10

  anits VIP
Mycket varmt berörande
och mycket klokt skaldat
2013-03-10

  Destino
Så klart att man skall prioritera vissa saker och ting. De som inte förstår för skylla sig själva ,
för ingen har rätt att bestämma över en annans människans liv och tid.
Låt din pojke veta att han är speciell och älskad
små meddelande,
vanlig brev med något han tycker om,
små hälsningarfoto på dig och honom, inramade,
gör roliga bilder på varandra och skicka
så lever leendet mellan er och kärlek. Man behöver inte vara tilsammans hela tiden för att visa att man älskar,
det finns så mycket annat man kan göra,
kram
texten berörde mig starkt
några tårar kom,
en fin bild på pappa och son.
2013-03-10

    ej medlem längre
berörande..och varm!
2013-03-10

  Anders Nordlander VIP
Varm text !!!
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin