Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nog är nog




jag kan bara göra så mycket jag kan
det är vad som duger nu



















Övriga genrer (Aforism) av LenaJohansson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-03-10 17:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
... i varje givet ögonblick
2013-03-12

    ej medlem längre
det räcker vettu!
2013-03-12

    ej medlem längre
En minimalistiskt stor mening!
2013-03-11

  Lars Hedlin
Bra att göra det bästa som man kan just här och just nu...
2013-03-11

    ej medlem längre
Bra skrivet, så är det, och man kan tänja lite till, som min yogalärare säger, bara lite...måste vara nöjd med det man kan oxå.
2013-03-11

    livspoesi
kärnfullt och sant!
2013-03-10

    ej medlem längre
Det finns en gräns...hit men inte längre.
2013-03-10

    ej medlem längre
Precis så är det. Bra.
2013-03-10

    ej medlem längre
inte illa
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP