Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vackraste sekunden jag fått

 

 

är den sekund

du säger

att du tycker om mig

och älskar mina ord

för genom ord har jag lagt ned en stor del av min själ

i din

den sekunden är mycket värdefullare än allt annat




Fri vers av Rise Little One
Läst 274 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-11 16:01



Bookmark and Share


  TT
...Gud så vackert skrivet...underbar text...!!!
2013-03-13

  Lars Hedlin
Känner värmen i de kärleksfulla orden ;)
2013-03-12

    Birgersdotter VIP
Jättefint
2013-03-11

    ej medlem längre
Fantastiskt vackert!
2013-03-11

  Änglaögon
Så sant och så vackert!
2013-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga ord...
2013-03-11

    ej medlem längre
Detta var mycket vackert skrivet. Mycket känsla finns häri.
2013-03-11

  Peter Olausson VIP
sant och viktigt: genom orden viljan till att mötas
2013-03-11

    ej medlem längre
Så stor känsla det ligger i dina ord.
2013-03-11

    ej medlem längre
underbart...
2013-03-11

  Ninananonia VIP
Mycket mycket vackert..
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One