Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror på dig

Jag vet att du vågar,
Jag vet att du kan,
Jag vet att du vill,
Jag vet att du klarar det,

Faller du så tar jag emot dig,
Jag låter ingenting hända dig,

Så lita på mig och ge mig din hand,
Vi går tillsammans ner för trappan.




Fri vers (Fri form) av Nikoh
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-11 19:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad fint!
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Nikoh