Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan tid....

Vår tids fattigdom
i välfärdslandet
är signifikant för får tid

Då, för 100 år sedan
fanns en gemensam strävan
mot ett mål
för allas bästa
för att minska spänningarna
i samhället

Idag finns flera dörrar
olika mål
flera val

Det gemensamma
har blivit varor i en butik

Där pengar och girighet gäller

Yta i stället för
innehåll

Det finns inga genvägar
de som inte ens når dörren
som inte har möjlighet att välja
hamnar utanför
och förblir fattiga




Fri vers av AA VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-11 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snälla du-bli krönikör i någon av dagstidningarna,jag kommer läsa dina alster-de ger mig nämligen något!
2013-03-11

    Birgersdotter VIP
Bra reflektion
2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP