Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk

Tänk
att få stå på scenen
bara för en stund
känna berusningen
av att få stå i rampljuset

Det är något vi söker
på våran egen hemmaarena
känslan av liv




Fri vers av AA VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-11 22:41



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Undrar vad man skulle säga då..? Göra?

Kan vara en underbar upplevelse..
2013-03-14

    ej medlem längre
Gillar din text då den är så mångtydig,ger en del utrymme för eftertanke och reflektion överlag!


2013-03-11
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP