Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning

Låt mig den dagen, då livets kraft,
förtvinat, förbleknat och runnit ut,
finna ett minne, att för en minut,
ha lånats det, som jag aldrig haft.

Att hålla den vackra en kort sekund,
den högsta i mitt hjärtas boning.
Flyktiga leenden av kravlös försoning,
blickar talandes om ett själens förbund.

Giv mig det minnet, låt det vara mig givet,
ta vad du vill av det som är kvar,
av det som kommer, av det som var,
och finn mig redo att möta, det nya livet.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-11 23:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En underbar text
välskriven och med ett stort lugn
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP