Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek med idio(ma)ti(k)


Enmeningsberättelse

Postmannen fastnade med skägget i brevlådan och blev tvungen att ringa på två gånger för att komma loss, men tyvärr föll han i farstun med sin otvättade hals, eftersom haspen var på.




Prosa av Algotezza VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-12 11:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag känner mig på en och samma gång såväl riktigt ung som riktigt gammal då jag läser den här texten. Den gör mig samtidigt lycklig. Det farliga med lyckokänslor är att om de får vara och verka för länge, de hotar att utgöra ett hot mot ens kreativitet. Ety känslor av lycka kan göra innehavaren av dem till ett fån och hota allt produktivt att inte längre vara såsom i svang. Lycka kan få även den bästa av målarkludd eller författare att mer eller mindre överge sin gärning.
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP