Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten är förstås tänkt att sjungas, ungefär som skådespelaren sjunger texten i den relativt nyinspealade musikalen 'Les Miserables'. Vilken gick på bio nu i våras och.som jag hade nöjet att beskåda.


Salta är tårarna i ögonvrån




Då känslan av sorg hotar övermanna mig
och få mig att kasta alla dina kärleksbrev
sönderrivna och färdiga att slängas i havet.

Då låter jag mig inte övermannas
av dessa destruktiva känslor.
Jag vill behålla kärleksbreven intakta

och kunna läsa dem om och om igen
medan jag matar brasan med nya vedträn
istället för de papper breven är skrivna på.

Sedan kan jag åter igen gråta mig till sömns
och drömma de mest förfärliga drömmar
om livets all förlorad kärlek.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-16 19:01



Bookmark and Share


  Palett
Tror nog brasan av äkta ved värmer mer än t o m den brasa som kärleksbreven tände ! Din text tål att begrundas, är det så klokt att spara gamla kärleksbrev ?
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP