Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cathriné

Sprallig, lekfull, vacker och glad.
Som du fascinerar mig. Ja, du lite förtrollar mig.
Dina kristaljack glittrar, och lyser av äkta, och spontant kroppsväder.
Sötare, med mindre hår, är du min lilla utter.
Livglad, får du mitt jag att lätta, och hjärta att sprudlande blomma.
I svalkat av din skönhet, är jag när jag kan.
Alltid narraktigt rolig, du kravlöst leka.
Detta är några av de få saker, utav ditt vackra du..........jag vill påpeka




Fri vers (Fri form) av James Gija Bollea
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-12 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea