Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Non cogito, tamen ergo sum

 

Trots att jag inte tänker
att livet aldrig blir som man tänkt sig
så blir det alltid så.

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-13 16:52



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
femhundrapoängsforism!

varför är inte den med i tävlingen? jag har en röst kvar;-)
2013-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet