Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dans till sjömusik


ekan följde vågornas takt
i månljuset

fast den var bunden




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 1904 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2005-10-19 11:26



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Mycket snyggt Herr Westlund
2005-10-21

  Myself
kul slut,oväntat.
2005-10-19

    ej medlem längre
Väldigt bra, den kan tolkas på många sätt, djupt.
2005-10-19

  bq
BRA!!! Läs detta!!! Enkelheten i skönhet, inte en ton saknas!!
Ordet "fast" som en underbar liten klocka..."diooongg"
2005-10-19

  Daniel_78 VIP
visar min uppskattning
verkligen värmade text
2005-10-19

  Teresia Ridell
Mm ser denna på två sätt. Dels rakt av; snyggt behagligt, men även som så att visst kan man motvilligt följa med strömmen o uppleva att man faktiskt trivs.
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP