Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kallas vinter

Det kallnar, det blir mörkt.
Det blåser upp, det stormar. Det är en mörk vinternatt.
Solen har gått ner för länge sen.
Mina öron är kalla, likaså mina tår.
Detta läker aldrig mina sår.
För hur jag än gör måste jag acceptera hur jag mår.
Fina löv vissnar nu. Det finns bara kala träd.
Kallt. Hårt. Genomskinligt. Som en vinter bara kan vara…




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-02-23 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand