Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda för evigt


Det är så enkelt att blunda för allting. Men det hemska finns ändå kvar, limmat fast sig i hjärnan. Tiden läker alla sår, men tar inte bort limmet som minnena sitter fast i. De tomma lekplatserna, de tomma gungorna svajar i vinden. Molnen tränger på, det svarta fortsätter, mot sitt slut.
Blunda för evigt så får du aldrig känna några hemskheter, blunda, men limmet och minnena sitter fast och kommer alltid att sitta fast i din hjärna som för längesedan har glömt.




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-02-23 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand