Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dig de speglar

Så vakna nu, morgonen gryr utanför ditt fönster. Titta ut så ser du molnen sväva förbi, de är där bara för dig, de svävar bara för dig. Stå inte bara där, gå ut och njut av molnen som finns till bara för dig, om du inte går ut och njuter av dem kommer dem att försvinna för de lever av din glädje. Allt speglar sig i molnen, all din personlighet, så fridfulla och fria, fly, kom så flyger vi till molnen som kommer att göra dig fri.




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-23 20:22



Bookmark and Share


  Chakra
så fin, du e så duktig :)
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand