Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlåsta

Även i Sverige
är människor inlåsta
i sin situation

De kanske inte skakar galler
har i stället sitt utgångsläge
som fotboja
de måste släpa

Ingen ser dem
än mindre behöver dem
de sitter på reservbänken
för alltid




Fri vers av AA VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-14 00:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt sant
2013-03-14
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP