Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite vardags lyx!

Det är visserligen inte kanelbullens dag idag

Men jag tog tre än då, sköljde ner med lite gott kaffe




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 303 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-16 13:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt skaldat, kanelbullar
är gott
2013-03-18

  Suss Petersson
Ge mig en kopp choklad så delarjag gärna en bulle =)
2013-03-17

  Maiah VIP
kanelbullar är gott....
2013-03-17

  Maj-Lis VIP
Härligt
Kanelbullen passar alltid
2013-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Kanelbullens dag kan det gärna få va varenda dag...:-))
2013-03-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Perfekt uppmuntran
att få, en kopp kaffe
och tilltugg då...
En energikick för
hjärnan den stjärnan
som skall få till
skriveriet...
2013-03-16

  Angel of love
Underbart och så gott.
2013-03-16

  Lindha W Gustavsson
Du har en varm humor, dessutom blev jag sugen på en kanelbulle, mums!
2013-03-16

  Magica VIP
Nice!
2013-03-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Smaskens! livsnjutning;)
2013-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin