Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden krymper

Tiden krymper
livsfaser ligger bakom dig
som både berikar och stör

Du ser nya horisonter
som tidigare inte berört dig

En insikt om att det finns en slutpunkt
men när är skrivet i stjärnorna

Ta vara på din dag
och njut av det som är




Fri vers av AA VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2013-03-17 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP