Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker jag vill göra med just dig!

Springa barfota på en äng
simma naken i havet

Sova under bar himmel
se soluppgång och solnedgång
vackert falna i horisonten

Älska härligt mellan silkes lena lakan
Känna värmen från pulserande hud

Är saker jag vill göra med just dig ;)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 312 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-17 10:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Vacker längtan
2013-03-18

  agneta pichler
underbart skrivet..
Blir glad av att läsa
2013-03-18

    ej medlem längre
Öppen renhet!
2013-03-18

    ej medlem längre
Saker att längta efter och sträva mot...
2013-03-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina sköna saker att minnas tillsammans...Gillar...
2013-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
Goa stunder...så fint...
2013-03-17

  Suss Petersson
Vilket härligt liv du erbjuder...
2013-03-17

    ej medlem längre
Ljuvliga önskningar...
2013-03-17

  Palett
Härliga önskningar !
2013-03-17

  Rise Little One
ja, naturliga saker som gör att man mår bra av ...
2013-03-17

  Bo Lövhalka
ärligt och väl förmedlat
2013-03-17

  Destino
Oj oj så vackert så fint... Mmmm tror det är många som vill göra allt det med dig eller någon annan favorit i livet;) ehehe underbar text!
2013-03-17

  Maj-Lis VIP
Vackert de du längtar efter
2013-03-17

    ej medlem längre

en alldeles ljuvlig önskan ...
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin