Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ström av tankar


Självuppskattning

Vad som gör oss till vad vi är, är det bara vi som bestämmer.
Men att ha förståndet ,och björnstyrka att se din vikt i världen, är inte alla som har.
När skorrande ord skär ner oss. Var gång vi försöker växa till ministrar, manifestationsskribenter och mirakelmän.

Uppmanande till att inte lyssna ska föreställa säkrande tröst.
När man går dag efter dag, känner stingande rakblad och blodadolkar, som skär hårt och djupt i samma och nya sår, fast ändå inte lämnar märken eller ärr.
Trots att våra ärr inte är synliga, så gör dom lika om inte mer ont, än de verkliga och synliga.

Om du lever idag, och kommit så långt som just idag, är du förmodligen starkare än de flesta du kommer möta.
Våga ha och stå för din styrka, när andra är svaga.
När dom lättlevda hamnar i kris och tillslut får det svårt.
Ska du kliva fram och leda, för du är stark som få.

Glöm aldrig att du är stark som få!!




Fri vers (Fri form) av James Gija Bollea
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-17 11:21



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Måtte du fortsätta med detta. En så sprudlande glad och positiv dikt!
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea