Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My Lovely temptress!

My Lovely temptress
Put on your black dress

Make me hot
Send me your warm caress

Together we will moan in bliss




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-17 12:20



Bookmark and Share


  Destino
Ord kan inte beskriva mina känslor just nu efter att ha läst dikten vill bara ta en kall drink ;)
2013-03-18

    ej medlem längre
Här gnistrar det av heta ord.
2013-03-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Passion, glöd, heta i orden...eldig bild
2013-03-17

    ej medlem längre
Mmmm...sexigt...
2013-03-17

  Suss Petersson
Så mycket kärlek
2013-03-17

    ej medlem längre
het..och fin!
2013-03-17

  Maj-Lis VIP
Här fattas inte glöden
2013-03-17

  Rise Little One
Oh, my God :) What a passionate text!
2013-03-17

  Filippa Jacobsson
I'm on fire! Your poetry makes me hot! ;) Like a lot!!!
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin