Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa taget......1

Det är dags
att släppa taget
om det förflutna

Bilden av platsen
människorna
förbleknar alltmer

Den nya plattformen
tar alltmer utrymme
en ny karta har ritats
med nya trygghetspunkter




Fri vers av AA VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-18 10:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint att släppa taget..
2013-03-20

  Christine Sabel
Ååå så svårt men så viktigt! Dina ord fick mig att våga lite mer, tack!

2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP