Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur boken Rosendoft (2013)


Ny Själ



Att förlösas

i Frihet

öppnar


nya möjligheter
som bara Framtiden
kan skapa




Övriga genrer av Roosa
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-18 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roosa
Roosa