Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget hav, sjön Väsman (se min bild från utsiktspunkten Lekomberg, som jag besökte härom veckan)


Vår vid Väsman

Du tar min längtan
släpper varsamt ner den
över de blåa bergen

Havet

Isen absorberar
allt
som finns i
mitt inre

Snart öppnar du
din famn

Fånga mej




Fri vers av Roosa
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-05 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roosa
Roosa