Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens Ros

Hon finns i ditt
hjärta
i din själ
Hon strör

Silverstjärnor

ur den
svarta aftonhimlens
måne




Fri vers av Roosa
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-24 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Mycket vacker text
med djup innebörd
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Roosa
Roosa