Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det starka ljuset

Du saknade vingar
Ändå flög du
In i din blåa himmel
Om dagen
när

ljuset

var som starkast




Fri vers av Roosa
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-24 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roosa
Roosa