Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Rosendolft (2013)


Ur Himlen skapas mönster


Den ljusblå
molnfria
himlen

skapar mönster

som inte borde
finnas
men som bara rinner till
någonstans
från
ovan




Övriga genrer av Roosa
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-20 15:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre

fina kontraster och närvaro i denna
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Roosa
Roosa