Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SÄLLSAM VÄRLD

Sällan har jag skådat
en upplyst värld
så full av mörker.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-18 14:15



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Den var tänkvärd
2013-03-24

  Clam VIP
Så tragiskt sant...
2013-03-21

  Angela Bohlin VIP
Mycket tänkvärt!
2013-03-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fullträff! Gillar!
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström