Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titellär


Snigelhäng och hasselblad
Sopprötter och gastar
Allting trummar trummelitrum
och propparna de fattas
Knirk säger barken ganska sött
Knork säger den gamla mostern
Allting skakar i en burk
och fnatten käkar plåster




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-18 14:31



Bookmark and Share


  agneta pichler
*ler glatt* de var en fin
söt liten vers.. man blir glad av..
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP