Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vandrat och sökt....2

En vilsen själ
som vandrat och sökt
har funnit sin plats
sin tillhörighet

Trådar har spunnits
en väv har bildats

Sakta släpps
det historiska sammanhanget

Den första kartan
svävar likt en ballong
i fjärran

Syns som en prick
för att försvinna




Fri vers av AA VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-20 00:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så är det...
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP