Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Dagen idag

  

mellan dröm och verklighet

ligger jag ser ut genom fönstret

ser dom tre stora tallarna

hur dom bildar en triangel

där det i sommar

ska lysa av grönt gräs

och barnen med spring i benen

kommer att leka och rumstera där

 

 

ser snöflingor dala ner mot marken

likt små spröda stjärnor liknar dom

just sådana jag en gång som barn

ritade och fascinerades av

 

det är ovanligt lugnt i min värld

denna morgon

andra mornar brukar det höras

när bilar åker fram och tillbaka

på vägen

dörrar som öppnas och stängs

 

dagen idag är inte lik någon annan dag

den är ovanligt tyst och stilla

den gryende morgonen

börjar sakta gå över i dag

en dag där ett oskrivet blad ska fyllas

med det som ingen ännu vet vad

som kommer att hända och ske

 

 

anits 19 mars 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-20 00:38



Bookmark and Share


  HelenaW
Skönt det lät.. Fin dikt.
2013-04-05

  Ljusletaren
Varje dag är en gåva att få vakna till.
Så sanna de orden är/kram
2013-03-27

  Anya VIP
En fin morgonfundering och tycker om bilderna av snöflingor, lugnet och den gryende morgonen.
2013-03-22

  ULJO
Så fint bjuder det som finns om kring dig i ord och bild
2013-03-20

    sunnanvind
Måste läsa mer av dig ...du är en skicklig skrivare o målare av ord!
2013-03-20

    ej medlem längre
Javisst så fint det kan vara....
2013-03-20

  Eva Helene VIP
Fint om en börjande dag.
2013-03-20

  ResenärGenomLivet VIP
En lugn och skön morgon...en bra start på dagen...
2013-03-20

  poetryGirl
det är vårdagjämning men snöar....
2013-03-20

  aol
så sant fint fångar du skeenden runt omkring dej,
2013-03-20

    ej medlem längre
fin betraktelse!!
2013-03-20

  Bibbi VIP
Så fin berättelse.
2013-03-20

  Lars Hedlin
Du skriver mycket bra här ;)
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP