Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten gråt.

Sitter en liten gråt här.
Jag har inte bett om den.
Den bara kom.
Passade på när jag var
oförberedd och ensam.
Tvingade fram bortträngda
och ovälkomna tankar.
Så nu sitter jag här.
Med en gråt som inte vill
tvingas tillbaka.
Den kräver handling.
Men jag vill inte.
Vågar inte.
Jag är inte rustad för det.
Inte än.
Inte nu.
Inte imorgon.
Kanske aldrig.
Jo, en dag, när solen skiner.
En dag när Gud är med mig.
Då lovar jag.
Lovar att vara modig.
Och göra det jag måste.
Så nu sitter vi här,
gråten och jag.
Och väntar på ett Mirakel.





Fri vers av Stardust VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-20 19:36



Bookmark and Share


  fullkontroll
En liten gråt kan betyda så mycket
Om den får gråtas ordentligt och inte gömmas
Livet är nu och
Nuet är för dig

Ta dig tiden att sörja
Den där gråten minskar faktiskt stress

Bless!
2013-03-20

  fullkontroll
En liten gråt kan betyda så mycket
Om den får gråtas ordentligt och inte gömmas
Livet är nu och
Nuet är för dig

Ta dig tiden att sörja
Den där gråten minskar faktiskt stress

Bless!
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP