Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stäppvarg

lugn, skygg och beskedlig.
gör inte mycket väsen av mig,
håller mig utanför.

men ibland råkar någon vandra in i mitt revir,
och då kommer vargen i mig fram.
allt det mörka, vilda.

jag försvarar mig med tänder och klor,
river och sliter.
för att jag måste.

för att inom mig utkämpas en evig kamp.
kampen mellan den jag tvingas framstå som,
och den jag verkligen är.




Fri vers (Fri form) av Afterthought
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-21 16:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra självbeskrivlig text, men inte bara det, en mycket bra personlighet utav en varginna - predatinna - som står upp för sig vid behov, river och sliter, med tänder och klor

det är vad du tvingas framstå som, som måste ändras på - hur du verkligen är, är dig själv, en stäppgudinna
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Afterthought
Afterthought