Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eget rum

Ett eget rum,
det är allt jag vill ha.
Där jag kan skapa
en oas,
som enbart existerar för mig.

Ett eget rum.
Där jag får bestämma
vem som ska komma och gå,
vad som ska sägas,
och vem som får förtroende.

För det är inte självklart
att ha ett eget rum,
även fast man är en individ.

För det är inte självklart,
att man får sin oas,
även fast man bönat och bett.

För det är inte självklart
att de bryr sig tillräckligt
om dig,
även fast de lovat.




Fri vers (Fri form) av My Åsberg
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-21 23:58



Bookmark and Share


  Robin V
Snyggt!
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

My Åsberg
My Åsberg