Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Obekväm

 

att alltid väntas följa andra

göra dom till viljes

det har jag slutat med

för länge sedan

 

jag går min egen väg

säger det som för mig

är sanning

 

att jag sen blir obekväm

gör mig inget numera

jag är inte rädd att vara

ensam med mig själv

 

jag är hellre det

än ensam

bland många andra

där jag inte trivs

vill helst gå hem

läsa en bok

rå om mig själv

 

 

anits 21 mars 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-22 00:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Att vara sig själv - äga sig själv - det viktigaste av allt -så fint beskrivet
2013-03-31

  Ljusletaren
Mycket vacker bild!
Att vara sig själv är alltid bäst/kram
2013-03-27

    Madeleine Ågren (Maduska)
Blir fridfull när jag läser din text. Och ser din vackra bild! Kram
2013-03-26

    maija tuori

Känner igen mig ,fin skaldat...stillsam harmoni ,ensamheten är skön när man har valt den själv.
2013-03-25

  Helena C.W.
Fint förmedlat om ett eget tycke! Applåd!
2013-03-24

  aol
känner igen mej, jag är bara med fölk jag trivs med så gott det går är ju pensionär nu, då är det lättare att rå sej, jag är ju fri,
2013-03-24

  Eva Helene VIP
Andas styrka här.
2013-03-24

    sunnanvind
Du är DU och ska inte dansa efter andras pipa! Du är en fantastisk kvinna!
2013-03-23

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att kunna gå sin egen väg...
2013-03-22

  Anya VIP
Krävs styrka att komma dit. Avundas diktarjaget!
2013-03-22

  Bibbi VIP
Kloka ord till en fin bild.
2013-03-22

  Lars Hedlin
Bra att du är du..Kram...
2013-03-22

    ej medlem längre
Håller med,det är allt det bästa att göra så.
2013-03-22

  Marianne Räf
Känner igen mig i denna
dikt. Bra rutet, Anits!
2013-03-22

  Tarantaran
Alla är vi olika..
tänkvärt..
påminner om det
gamla ordspråket
" hellre ensam än i
dåligt sällskap "...
och det är nog så
sant..skönast då
om man trivs
ensam- det
verkar du
ju göra
2013-03-22

  Piann VIP
Det kunde vara
mina egna ord.
Sådan är även jag.
Förlösande dikt.
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP