Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en orm

Kapitalströmmarna
ringlar likt en orm
dess käftar äter upp
allt i sin väg
lämnar efter sig förödelse

Mäniskan försöker hjälpligt
hindra dess framfart
men förblir piruetter
i denna marknadsvals




Fri vers av AA VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-22 00:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ormen kan bara hanteras som den fiende Han/Hon är-genom avrättning medelst halshuggning!
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP