Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Journalister gör oss andra till statister!





Först använder de sig av spadar

För att efter en tid bruka hackor

Till slut är ryktskrapan igång för fullt


Bortkopplad är medkänslans radar

Enbart gäller skadeglädjens mackor

Allt gångbart är för dräpande tumult







Övriga genrer (Satir) av Jack E. Gladh VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-22 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST