Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vassen




iskupoler
skymtar

porlande
närhet


vassen
vassen är ett strå av vind


drömmer
vårgryning




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-22 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I naturförbundenhet uppenbarad, kan människan höra vassens sång och andan.
2013-04-06

  Sunlight
Åh, så fint!
2013-03-23

  Änglaögon
Fin vårpoesi.
2013-03-23

  aol
underbart skaldat här vännen
2013-03-23

  Lars Hedlin
Känslan vackert i denna :=)
2013-03-23

  Ninananonia VIP
Så fin :)
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser