Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marsnatt

Marsnatt
månen lyser
kylan biter

Människor irrar
planlöst
söker värme

Liksom själen
som behöver tinas upp




Fri vers av AA VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-23 00:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst gör vi det söker..
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP