Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen skiner magiskt!

Solen skiner magiskt
känslan av dig infinner sig starkt

Tänker du på mig just nu?

Vad vill du göra när vi ses?

Så nära känner jag dig som elektricitet
kysser dig i solen




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 327 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-24 08:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och längtansfullt skaldat
2013-03-25

    Birgersdotter VIP
vacker
2013-03-24

  Destino



Tänker du på mig just nu?

Vad vill du göra när vi ses?

Hm så enkla frågor som kan betyda så mycket.
Du är verkligen duktig
Applåd
2013-03-24

  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken påverkar tankarna...
2013-03-24

    ej medlem längre
Åh, vilken underbar text.
2013-03-24

    ej medlem längre
Dina ord fångar en underbar känsla.
2013-03-24

  Ninananonia VIP
Jättefin :)
2013-03-24

  Lindha W Gustavsson
Sensuell o mycket vacker!
2013-03-24

  Maiah VIP
En härlig energi
2013-03-24

  Angel of love
En känsla som infinner sig så starkt, kan vara beskrivas av kärlek.
2013-03-24

  Rise Little One
Drömmande stund med dina värmande ord.
2013-03-24

  stenen/ Yv Ericsson
så vackert och längtansfullt
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin