Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

road trip

han följer vajerräcket norrut
lämnar var dag bakom
kör
bara kör
och dubbdäcken brusar mot asfalten

flyger fram
över uppsalas slätter
vidare
mot gävle
passerar ångersjön, svedja, nordanstig

kör
bara kör
och trycket bakom ögonen
det som annars bara lättar då man gråter
släpper långsamt

öppnar alla fönster och bilen fylls av en orkan
och han skriker
bara skriker
rakt ut i landskapet
och dubbdäcken viner mot asfalten




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2013-04-14 19:39



Bookmark and Share


  stella
Bara älskar slutet!
2013-08-18

  Nanna X
jättefint flow.
2013-05-22

  Anya VIP
Frihetskänsla i flykten. Tycker om, orden väcker känsla. Jag kan vinka till dig på vägen.
2013-05-01

  HelenaW
Skönt att skrika..
2013-04-18

    Jane S VIP
Frihet med maskinens hjälp-love it!
2013-04-16

  sommarmoln
Känner tyngd från ett hjärtas inre...
2013-04-15

  surface to air
Vilken berusande medryckande text! Vårskrik - tänker jag
2013-04-15

  Sofhia Wirström
härliga rader
om att få skrika
bara rakt ut
2013-04-15

  catharina.jerbo VIP
befriande!
2013-04-14

  Maj-Lis VIP
Härligt att bara få skrika rakt ut...undrar hur långt de bär hän
2013-04-14

  Schizooliza
Aaa.. känns härligt galen behövlig semestertrip i fullt fräs:) bra skrivet!
2013-04-14

    ej medlem längre
Verkar som full fart på E4 förbi mina hemtrakter det där...
2013-04-14

  Per Blomqvist
gas trippin.
2013-04-14

  dubbelve
Härlig frigörande dikt. Du skriver himla bra!
/E
2013-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP