Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förfluten dag

Ännu en dag
har förflutit på livsresan

Ungdomens oändlighet
har förbytts till tankar om ändlighet

Någonstans vid horisonten
finns en slutstation

----

Packningen har med åren
blivit lättare att bära

Minnen som tärt
har förbleknat




Fri vers av AA VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-24 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP