Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vacker helhet!

Söker pusselbitar ,hittar små fragment

Bygger sakta upp en vacker helhet

Delar den gärna med just dig




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 290 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-25 06:06



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket fint
ömhet varsamhet andas dina fingerord
2013-03-26

  Ninananonia VIP
Enkelt och fint..
2013-03-25

  Chawa VIP
Fin liten text!
2013-03-25

  Destino
Pussel är svåra att hitta och passande ännu svårare men efter några ändringar och olika vinklar och annat så blir det bättre.
Det är sällan man hittar en som passar perfekt
Men de finns ska man veta!
2013-03-25

    ej medlem längre

Så fint Lars
2013-03-25

  anits VIP
Mycket vackert skaldat
2013-03-25

  Federico Romano
Livs pusslet där bara rätt bit passar oavsätt färg & visst är det märkligt..
2013-03-25

  Angel of love
Ett vackert puzzel i livet!
2013-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...hela livet är som ett pussel...synd att det tar slut just när pusslet är färdigt...
2013-03-25

  LenaJohansson VIP
fint!
2013-03-25

  Carina Bendix
Jättefin dikt! :)
2013-03-25

  Rise Little One
Åh, gullig bild och gullig text...
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin