Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när natten är här

Nu när natten är här
Lämnar vi bakom oss alla besvär
Det enda som finns är nu och här
På nytt i livet jag är kär




Bunden vers (Rim) av JonasDX
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-25 10:10



Bookmark and Share


  snej
Jag ändrade mig.
Det ska vara som du skrev först. Det låter bäst
2014-05-13

  snej
Bra! Du tror inte att slutet ska vara:

Jag är kär
Istället för som du skrev:
Är jag kär




2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

JonasDX
JonasDX