Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen fick honom

Månen fick honom att lyfta blicken
klättra upp för granarna
nå grantopparna
och upptäcka en rymd att flyga i




Fri vers av JonasDX
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-19 19:54



Bookmark and Share


    jaybird
enkel och elegant
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

JonasDX
JonasDX