Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en förlust , men ändå en vinst, för jag finns där för dig <3


andas


tar ett djupt andetag innan jag stiger in i ditt rum
ditt rum som ångar av ångest

dina ögon
som skräckslaget stirrar i mina
över rädslan, skammen och skulden

att bli avslöjad

för det som just hänt

två minuter till och jag hade kunnat förhindrat
det som skett

två minuter och jag hade kunnat hjälpt dig där du låg

nu

fick jag din skräckslagna blick över att bli påkommen
av något som gör ont inom dig
något som får din hand att föra

blad så vasst

att det sätter spår på din arm




Fri vers (Fri form) av narcissus
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-25 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

narcissus
narcissus