Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens fundering.

Såsom solen går upp varenda dag har jag svårt att tro att någonting ska förändras.

Man lever det liv som förväntas och man gör det man förväntas göra.
Vi styrs av pengar och vi gör det för att det är så det fungerar.

Jag funderar ibland, tänk om pengar inte var något betydande.
Tänk om vi istället fått lära oss i skolan att följa våra drömmar
Utveckla det vi brinner för och ge oss verktygen att kunna göra det.

Vad hade du gjort idag om pengar inte betydde något ?




Övriga genrer av Jeppe
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-25 21:19



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Visst livet är krasst,
men en liten ask med drömmar
kan man väl unna sig
Även om det kanske klingar falskt
2013-04-06

  Fairytailgirl
Ja, allting handlar verkligen om pengar och det har inte lett till något bra utan bara till människans elände...Man har ju ibland dödat för en tia...så det är som det står skrivet i Bibeln "Pengar är roten till allt ont" och vem kan säga att det inte är så? Bra beskrivet och man önskar verkligen att det inte var så för det hade nog varit mycket annorlunda!!!
2013-04-01

  Ninananonia VIP
En väldigt bra och tankeväckande text..
2013-03-27

  anits VIP
Mycket tänkvärda ord
2013-03-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärda ord! det sägs ju " att pengar är roten till allt ont"
2013-03-25

  Eva Langrath VIP
Tänkvärda ord
2013-03-25

    ej medlem längre
Dina ord får mig att stanna upp och tänka efter....
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Jeppe
Jeppe