Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klister

Händer klistrar sig

Fast





Lämnar liten att andas av bly






Gömmer sitt otyg så

Lätt




Kramar små blåmärkta knän



Att gråta av bomull är segt
Att andas av bly är för tungt
När händer klistrar sig fast
Får du skrika tills syret är slut




Fri vers (Fri form) av Nödfall
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-27 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nödfall